Selskabsfisk

Et selskabsakvarium er et meget roligt og smukt akvarium, som har en meget afstressende effekt. Derfor er selskabsakvariet særligt velegnet til venteværelser, kontormiljøer og børnehaver. roligt akvarium, Et selskabs akvarium kan være både store, men også mindre akvarier da det er muligt at vælge mindre fisk som ikke kræver så meget plads.

Selskabsakvariet indeholder for det meste planter og trærødder og minder derved om amazonasfloden, hvor mange arter selskabsfisk lever. Der findes mange forskellige fisk, man kan have i et selskabsakvarie. Det kan være kendte fisk som guppyer, scalarer eller forskellige stimefisk som neonfisk og zebrafisk.

De mange forskellige fisk giver også forskellig adfærd i akvariet, hvilket er en fornøjelse at iagttage. Man kan ofte være heldig at få både æg og unger i et selskabsakvarium og derved følge ungerne opvækst. Så ønsker du et smukt og roligt stykke, natur kunne selskabsakvariet måske være noget for dig?

 

 

Cichlider

Til et cichlideakvarie anbefaler vi cichlider fra Malawisøen i Afrika. En kæmpe stor og meget gammel sø hvor fiskene har udviklet deres egen adfærd gennem flere hundrede år.

Et malawiakvarium er opbygget med en stenbaggrund og sand i bunden. Hannerne graver ofte små "reder" i sandet for at lokke hunnerne til. Og bruger meget tid på at holde andre hanner væk ved at puste sig op og fremhæve sine farver - en rigtig spændene adfærd at følge.

Malawicihlider er mundrugende. Det vil sige at hunnen bærer æg og unger i munden for at beskytte dem og først lukker dem ud efter 19-22 dage, når ungerne er færdigudviklede. Ungerne gemmer sig mellem stenene og flere af dem vil blive voksne i akvariet. Vælg cichlideakvariet, hvis du vil have et spændende akvarie med masser af adfærd, spændende farver, og hvis du vil kunne opleve unger vokse op.

Koldvandsfisk

Koldvandsfisk er Koikarper, guldfisk eller slørhaler. Disse fisk kan ikke blandes med andre og kræver stort akvarie eller havedam

 

 

Saltvandsfisk

Forhandles ikke

 

Hvilke fisk passer til dig?

Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor, luctus placerat scelerisque euismod, iaculis eu lacus nunc mi elit, vehicula ut laoreet ac, aliquam sit amet justo nunc tempor, metus vel.